Baka, sylta och safta i sommar

12 april 2012

Läskande mocktails, vackra bakverk och marmelad gjord av sommarbär på nybakade bullar. Sommaren är den perfekta tiden för att baka, småsylta och safta.

 

Sommaren är höjdpunkten på året när man vill ha färska bär och frukter av högsta kvalité till sin bakning, syltning och saftning. Glykossirap, Syltsocker och Gelésocker Multi är bara några av Dansukkers produkter som gör det lätt att ta till vara på sommarens frukter och bär.

 

Nedanför får ni några goda receptförslag. Börja dagen med en hemgjord marmelad på nybakade bullar. Istället för att baka den vanliga rulltårtan kan man göra en vacker och god hallonrulle eller sommarwhoopies till fikat. Bjud gästerna på en svalkande mocktail innan middagen och avsluta med söta jordgubbsblommor.

 

För mer inspiration, recept och nyheter gå in på www.dansukker.se eller följ oss på Facebook www.facebook.com/dansukker.se

 

Inspiration och recept direkt i din Ipad, Iphone eller Androidtelefon
Inspireras av vårt nya Ipadmagasin – Festligt som man laddar ner från Itunes appstore. Och ladda ner Dansukker - Det söta köket från Itunes appstore, till din Iphone eller på AppBrain för Androidtelefoner, så har du recepten på marmelader och desserter med dig när du handlar nästa gång. Inspiration direkt och enkelt att se vad du behöver handla med dig hem.

Nedan finns högupplösta bilder från pressreleasen. Klicka på bilden, högerklicka sedan på den stora bilden för att spara.

 

Jordgubbsblommor (22.1 MB)

 

 

 

Hallonrulle med bär (21.4 MB)

 

 

 

Sommarwhoppies (11.7 MB)

 

 

 

Krusbär, kiwi och druvmarmelad (21.6 MB)

 

 

 

Läskande melonslush (20.9 MB)

 


 

Vid frågor om recept och bilder kontakta:

Sofia Palm
Marketing/Consumer Contact

Mobil: +46 709 53 70 75

Mail: sofia.palm@nordzucker.com

Vid övriga frågor om pressmaterial kontakta:

Jeanette Nordenhem

Product Marketing Manager
Tel: +45 32 66 27 22
Mobil: +46 40 53 70 56
Mail: jeanette.nordenhem@nordicsugar.com