Ett frostigt vinterjulbord med värmande smaker

2 oktober 2015

I år gläntar vi på dörren och släpper in vintern på julbordet. Duka upp med en igloo av snöbollskakor, fresta med en frostig saffranskaka och låt den majestätiska Naked Frozen Cake kröna verket. Under frusna vinterdagar rekommenderar vi goda Rumballs till den varma chokladen.

Kokos, vanilj och choklad är bara några av de smaker som gör det extra spännande att samlas vid bordet i jul. Med Dansukkers Gelésocker Multi, Glykossirap, Muscovadosirap och Ljust Muscovadorörsocker blir julbaket en garanterad succé.

Nedan finns högupplösta bilder från pressreleasen. Klicka på bilden, högerklicka sedan på den stora bilden för att spara.

 


 

Vid frågor om recept och bilder kontakta:

Sofia Palm
Marketing/Consumer Contact

Mobil: +46 709 53 70 75

Mail: sofia.palm@nordzucker.com

Vid övriga frågor om pressmaterial kontakta:

Jeanette Nordenhem

Product Marketing Manager
Tel: +45 32 66 27 22
Mobil: +46 40 53 70 56
Mail: jeanette.nordenhem@nordicsugar.com