Festligt – inspirationsmagasin för iPad

29 mars 2012

Nu lanserar Dansukker ett iPad-magasin – Festligt - som man kan ladda ner från App Store. I varje nummer finns säsongsaktuella teman med recept på allt från bröd och bakverk till maträtter och desserter.

 

- Vi vill erbjuda människor fler sätt att få inspiration och recept. Förutom vår egen webbplats, våra nyhetsbrev och app finns vi nu även på Facebook. Nu lanserar vi iPad-magasinet som ytterligare en kanal och här lägger vi mycket fokus på det visuella, säger Jeanette Nordenhem, Product Marketing Manager på Nordic Sugar.

 

I varje nummer kommer det att finnas säsongsaktuella teman med recept på allt från bröd och bakverk till maträtter och desserter. Alla med stora, härliga bilder och tydliga instruktioner.

 

Teman i första numret är påsk, grill, picknick och recept med Cane Syrup. Framöver kommer magasinet även innehålla olika slags artiklar och reportage. Magasinet Festligt kommer att uppdateras med nya säsongsaktuella teman två till tre gånger per år.


När man har bläddrat sig fram till ett recept som man vill prova på är det bara att ta med Ipaden till köket och sätta igång. Magasinet Festligt laddar du ner gratis från App Store.

 

Ladda även ner Dansukkers App och få över 500 recept i din mobil

Ladda ner vår App, Dansukker - Det söta köket från Itunes appstore, till din Iphone eller på AppBrain för Androidtelefoner, så har du över 500 recept med dig i mobilen när du handlar nästa gång. Inspiration direkt och enkelt att se vad du behöver handla med dig hem.

Nedan finns högupplösta bilder från pressreleasen. Klicka på bilden, högerklicka sedan på den stora bilden för att spara.

 

Omslag (1 MB)

 

 

 

Innehåll (1 MB)

 

 

 

Våfflor (1 MB)

 

 

 

Recept (1 MB)

 


 

Vid frågor om recept och bilder kontakta:

Sofia Palm
Marketing/Consumer Contact

Mobil: +46 709 53 70 75

Mail: sofia.palm@nordzucker.com

Vid övriga frågor om pressmaterial kontakta:

Jeanette Nordenhem

Product Marketing Manager
Tel: +45 32 66 27 22
Mobil: +46 40 53 70 56
Mail: jeanette.nordenhem@nordicsugar.com