Från sol till bord

17 december 2015

Lätta upp vintermörkret med härlig citrusmarmelad! I årets marmeladrecept tar vi inspiration av sydligare breddgrader och besöker böljande Italienska lavendelodlingar och lundar dignande av Bergamott, Apelsin och Pomerans.

Nya influenser som Earl Grey, Basilika och Svartpeppar ger extra krydda till så väl frukostbordet som storstilade eftermiddagsteer.

Med Dansukkers Syltsocker och Fairtrade vaniljsocker går det lätt och snabbt att göra sin egen goda marmelad och sylt. Här bjuder vi på några välsmakande recept som skapar experimentlusta.

För mer inspiration och fler citrusrecept, besök gärna www.dansukker.se.

Nedan finns högupplösta bilder från pressreleasen. Klicka på bilden, högerklicka sedan på den stora bilden för att spara.

 


 

Vid frågor om recept och bilder kontakta:

Sofia Palm
Marketing/Consumer Contact

Mobil: +46 709 53 70 75

Mail: sofia.palm@nordzucker.com

Vid övriga frågor om pressmaterial kontakta:

Jeanette Nordenhem

Product Marketing Manager
Tel: +45 32 66 27 22
Mobil: +46 40 53 70 56
Mail: jeanette.nordenhem@nordicsugar.com