Härligt friska och syrliga marmelader och desserter

20 januari 2011 

Vintern är citrusfrukternas högsäsong! Njut av de härligt gula citronerna och apelsinerna med sitt lysande skal. Alla är de fyllda med frisk smak och c-vitamin från varma, soliga länder.

 

Låt dig inspireras av allt du kan använda apelsiner, citroner, lime och andra citrusfrukter till. Marmelader, desserter, sylt och saft är ett eldorado för alla oss som tycker om det friska och syrligt söta. De härligt starka färgerna får oss också att vakna till i vintermörkret.

 

Så passa på att plocka till dig apelsiner, grapefrukt och pomelo nästa gång du handlar. Med hjälp av Dansukkers syltsocker blir det enkelt att bjuda in solen och njuta av den i härligt uppfriskande marmelader och desserter, varje dag.

 

App med recept på marmelader och desserter i mobilen

Ladda ner vår App, Dansukker - Det söta köket från Itunes appstore, till din Iphone eller på AppBrain för Androidtelefoner, så har du recepten på marmelader och desserter med dig när du handlar nästa gång. Inspiration direkt och enkelt att se vad du behöver få med dig hem.

Nedan finns högupplösta bilder från pressreleasen. Klicka på bilden, högerklicka sedan på den stora bilden för att spara.

 

Apelsingelé (23.1 MB)

 

 

 

Lemoncurd (24.7 MB)

 

 

 

Pomelo- och apelsinmarmelad (25.1 MB)

 


 

Vid frågor om recept och bilder kontakta:

Sofia Palm
Marketing/Consumer Contact

Mobil: +46 709 53 70 75

Mail: sofia.palm@nordzucker.com

Vid övriga frågor om pressmaterial kontakta:

Jeanette Nordenhem

Product Marketing Manager
Tel: +45 32 66 27 22
Mobil: +46 40 53 70 56
Mail: jeanette.nordenhem@nordicsugar.com