Många söta små bakverk på påskbuffén

14 mars 2011

Det härliga med en buffé i påsktider är alla glada påskfärger, tulpaner och så klart – allt gott och vackert som serveras på buffébordet.

 

När det är dags för påskbufféns avslutning, duka fram en riktigt färgsprakande final med flera olika små ljuvliga desserter. Istället för att ha enbart en dessert – gör några små, söta påskbakelser, puddingar och minidesserter. Då kan både barn och vuxna välja sin egen lilla skapelse.

 

Låt skapelser och desserter av alla möjliga varianter av form, färg och smaker, locka dina gäster att välja både en och två olika bakverk. Dekorera dem med frukt i olika färger - orange persika och röda hallon, eller med små chokladägg och färgglada påskägg. Låt varje liten dessert vara unik och fylld av påskens goda smaker av mandel, maräng, citron, karamell och chokladtryffel.

 

Naturligtvis kan du också placera en klassisk, festlig påsktårta på buffébordet - släkt och vänner kommer få svårt att välja.

 

Låt dig inspireras av de goda påskrecepten i vår folder Söta slut på påskbuffén!

Ladda ner den som pdf här.

 

 

Nedan finns högupplösta bilder från pressreleasen. Klicka på bilden, högerklicka sedan på den stora bilden för att spara.

 

Påskformar (19.9 MB)

 

 

 

Påskbakelse (21.0 MB)

 

 

 

Påskbrulée (19.3 MB)

 


 

Vid frågor om recept och bilder kontakta:

Sofia Palm
Marketing/Consumer Contact

Mobil: +46 709 53 70 75

Mail: sofia.palm@nordzucker.com

Vid övriga frågor om pressmaterial kontakta:

Jeanette Nordenhem

Product Marketing Manager
Tel: +45 32 66 27 22
Mobil: +46 40 53 70 56
Mail: jeanette.nordenhem@nordicsugar.com