Muscovadorörsocker ger färg och smak i ljuvlig mix på Påskbordet

9 februari 2016

Alla påskbord av dignitet kräver en söt avrundning! Nu när påsken snart står för dörren är det dags att börja planera påskens desserter och bakverk med det där lilla extra. Vad passar bättre än att använda de lediga dagarna till att experimentera i köket?

Vad sägs om en härligt frisk Pavlova med passionsfruktcurd eller en exotisk Muscovadoglass med mandel i rom eller små söta Cake-Pops harar på pinnar?

Med Dansukkers ljusa eller mörka Muscovadorörsocker och Muscovadosirap får kakor och desserter inte bara en vacker färg, men också en smak av lakrits och karamell. Både rörsocker och sirap utvinns från sockerrör odlade på Mauritius och kanske är det just det varma härliga klimatet som ger bakverken en extra touch?

Nedan finns högupplösta bilder från pressreleasen. Klicka på bilden, högerklicka sedan på den stora bilden för att spara.

 


 

Vid frågor om recept och bilder kontakta:

Sofia Palm
Marketing/Consumer Contact

Mobil: +46 709 53 70 75

Mail: sofia.palm@nordzucker.com

Vid övriga frågor om pressmaterial kontakta:

Jeanette Nordenhem

Product Marketing Manager
Tel: +45 32 66 27 22
Mobil: +46 40 53 70 56
Mail: jeanette.nordenhem@nordicsugar.com