Sätt smak på sommaren!

5 maj 2015

Din egen marmelad gjord på säsongens härliga frukter och bär, fräscha sommardesserter, eller en god kaka till fikan. Det är bara att låta dig inspireras av dina favoritfrukter och bär när du bakar, syltar och saftar i sommar.

Nedan följer några tips för att komma igång med sommarens godsaker.

Med Dansukkers Syltsocker gör du lätt och snabbt en jordgubbsmarmelad med balsamvinäger och svartpeppar. Lika god till frukost eller som grillglaze till kvällens kyckling eller kött.

Under varma sommardagar är det perfekt att svalka sig med fräscha små glassklubbor, Ice pops. Dansukkers Glykossirap hjälper dig ge dem en fin och slät struktur. Smakerna kan varieras i det oändliga, det är bara din egen kreativitet som sätter stopp.

Blueberry Pie Cookies, blåbärspaj i form av frasiga kakor med frisk blåbärssmak, är perfekta om man vill ha något gott till sommarfikan. Avsluta sommarkvällens middag med exempelvis en härlig American Beauty Cake, en ljuvlig chokladkaka med Muscovadorörsocker som är helt glutenfri.

Släpp fantasin fri och sätt din egen smak på sommaren!

Nedan finns högupplösta bilder från pressreleasen. Klicka på bilden, högerklicka sedan på den stora bilden för att spara.

 


 

Vid frågor om recept och bilder kontakta:

Sofia Palm
Marketing/Consumer Contact

Mobil: +46 709 53 70 75

Mail: sofia.palm@nordzucker.com

Vid övriga frågor om pressmaterial kontakta:

Jeanette Nordenhem

Product Marketing Manager
Tel: +45 32 66 27 22
Mobil: +46 40 53 70 56
Mail: jeanette.nordenhem@nordicsugar.com