Söta julrecept som sätter krydda på årets godis- och dessertbord

9 november 2012

Julen är starkt förknippad med traditioner, goda kryddor, dofter och smaker som apelsin, kanel, kardemumma. Använd de traditionella kryddorna för att skapa nya julklassiker till årets julhelger.

Testa nya godsaker som apelsinkola, Chokladwhoppies med apelsinfyllning och Tranbärsbiscotti till godisbordet, Kardemummapannacotta med ananas och granatäpplen som ett trevligt avslut på middagen eller pepparkaksgrissinis till julbordet.

Som omväxling till glöggen har Dansukker goda drycker som kanellikör och varmt Tranbärsvin. Ladda gärna ner Dansukkers nya folder – Julen är god - fylld med julrecept för alla tillfällen.

Dansukkers Glykossirap är perfekt för julens kola. Glykossirapen motverkar att kolan kristalliseras och blir grynig. Den ger även en krämig samt mjuk konsistens, något som också gör den ypperlig att använda när du gör glass.

Nedan finns högupplösta bilder från pressreleasen. Klicka på bilden, högerklicka sedan på den stora bilden för att spara.

 

Apelsinkola (32.7 MB)

 

 

 

Kardemummapannacotta med ananas och granatäpple (34.1 MB)

 

 

 

Chokladwhoopies med apelsinfyllning (34.5 MB)

 

 

 

Kanellikör (34.5 MB)

 


 

Vid frågor om recept och bilder kontakta:

Sofia Palm
Marketing/Consumer Contact

Mobil: +46 709 53 70 75

Mail: sofia.palm@nordzucker.com

Vid övriga frågor om pressmaterial kontakta:

Jeanette Nordenhem

Product Marketing Manager
Tel: +45 32 66 27 22
Mobil: +46 40 53 70 56
Mail: jeanette.nordenhem@nordicsugar.com