Sponsring


Skånes Matfestival

Skånes Matfestival

Skånes Matfestival är en unik satsning med fokus på innovation, interaktivitet, mångfald och kunskap. En levande mötesplats för branschen och en fantastisk festival för alla matintresserade. Provsmaka, ät, njut och insup mängder av nya sensationer. Skånes Matfestival blir årets mest spännande och smakrika festival.

Läs mer på skanesmatfestival.se


Svenska Konditorlandslaget

Svenska Konditorlandslaget

Nordic Sugar sponsrar det första Svenska Konditorlandslaget som ska bidra till att utveckla konditoryrket, hantverket och höja statusen för konditorer i Sverige.

Läs mer på facebook


Årets Kock

Åreta Kock

Årets Kock är det officiella svenska mästerskapet i professionell matlagning. Vinnaren får Gastronomiska Akademiens mejerimedalj i guld, erövrar titeln Årets Kock och har möjlighet att bli medlem i Föreningen Årets Kock. Tävlingen har sedan 1983 arrangerats av svenska mejeriföretag i samverkan med Gastronomiska Akademien, Svenska Kockars Förening och Föreningen Årets Kock. Dansukker är "Officiell Leverantör" till Årets Kock.

Läs mer på www.aretskock.se


Skåne Kulinar

Åreta Kock

Skåne Kulinar är ett regionalt lag som har startats utav SKF Skåne som är en distriktsförening i Svenska Kockars Förening, vilket i sig är en opolitisk organisation. Syftet med Svenska Kockars Förening är att utveckla svensk gastronomi, vilket man gör genom att organisera en stor tävlingsverksamhet vilket i sin tur representeras utav Svenska Kocklandslaget.

Läs mer på www.skanekulinar.se/