Gelésocker Multi

Gelésocker Multi

Frukttårta med gelé, mousse, pannacotta och pudding – nu kan du snabbt och lätt göra det hela själv. Gelésocker Multi innehåller vegetabiliskt geleringsmedel och kan användas till en lång rad gelade desserter i stället för gelatin. Gelésockret ger en bra konsistens ihop med både vatten, fruktjuicer och mjölkprodukter – enkel och bekväm att använda!

Mått och vikt: Gelésocker Multi
1 dl = ca 95 g

Funktion
En vegetabilisk produkt som ger bra konsistens - både tillsammans med vatten, vin, juice och mjölkprodukter.

Användning
Används till bär- och fruktgelé, dekorationsgelé, pannacotta och mousse.

Näringsvärde per 100 g

Energi 1687 kJ/397 kcal
Fett 0 g
- varav mättat fett 0 g
Kolhydrat 99 g
- varav sockerarter 99 g
Protein 0 g
Salt 0,02 g