Ta hand om det goda

Att ta hand om sådant som blir över är inte bara bra för miljön, det kan bli riktiga godbitar! Så släng inte fruktskalen, grötresterna eller nötterna som aldrig knäcktes. Ta hand om det goda!

Här nedan hittar du recept på Kanderade fruktskal, Nötter i sirap, Pannacotta-risgrynsgröt, Inlagd rödkålssallad, Päronchutney, Picklad rödlök med chili, Chilisirap, Vanilj- och kardemummasirap, Citrusmarmelad med saffran, Clementin och morotsmarmelad, Fikonmarmelad, Fikondessert, Apelsinmarmelad med choklad och Apelsinmarmelad med ingefära.

Apelsinmarmelad med ingefära

Apelsinmarmelad med ingefära

Fikonmarmelad

Fikonmarmelad

Clementin och morotsmarmelad

Clementin och morotsmarmelad

Citrusmarmelad med saffran

Citrusmarmelad med saffran

Inlagd rödkålssallad

Inlagd rödkålssallad

Kanderade fruktskal

Kanderade fruktskal

Nötter i sirap

Nötter i sirap

Pannacotta-risgrynsgröt

Pannacotta-risgrynsgröt

Päronchutney

Päronchutney

Picklad rödlök med chili

Picklad rödlök med chili

Chilisirap

Chilisirap

Vanilj- och kardemummasirap

Vanilj- och kardemummasirap

Fikondessert

Fikondessert

Apelsinmarmelad med choklad

Apelsinmarmelad med choklad