Dags för brödbak

Om du gillar att baka bröd finns det ett antal ingredienser som alltid är bra att ha hemma. Jäst, några olika sorters mjöl och Dansukkers Brödsirap är en bra start. Är du sedan nyfiken på att prova på att baka med din egen surdeg behöver det heller inte vara särskilt svårt. Bröd bakade med surdeg blir extra nyttiga och hållbara och variationsmöjligheterna är oändliga.

Här nedan hittar du recept på Fruktbröd, Glutenfritt fullkornsbröd, Grova bullar, Kryddlimpor, Scones med ost och skinka, Surdeg, Valnötsbröd, Knäckebröd, Dinkelbitar, Rör-i-hop limpa och Rågbullar med russin.

Fruktbröd

Fruktbröd

Glutenfritt fullkornsbröd

Glutenfritt fullkornsbröd

Grova bullar

Grova bullar

Scones med ost och skinka

Scones med ost och skinka

Surdeg

Surdeg

Valnötsbröd

Valnötsbröd

Knäckebröd

Knäckebröd

Dinkelbitar

Dinkelbitar

Rågbullar med russin

Rågbullar med russin