Kladdkakor

Kladdkakan är en svensk uppfinning – inte helt olik den amerikanska brownien, men med en härligt kladdig kärna eftersom den inte innehåller något bakpulver. Kladdkakan kan varieras med smaker som hasselnöt, kokos och chili och den kan även göras helt glutenfri. Servera med grädde eller glass och gärna några färgglada bär!

Kladdkaka med After Eight

Kladdkaka med After Eight

Baklavakladdkaka

Baklavakladdkaka

Semmelkladdkaka med rostad mandel

Semmelkladdkaka med rostad mandel

Kladdig hasselnötskaka

Kladdig hasselnötskaka

Kladdkaka med kokostosca i långpanna

Kladdkaka med kokostosca i långpanna

Hallonkladdkaka

Hallonkladdkaka

Kladdkaka med chili

Kladdkaka med chili

Kladdkaka i långpanna med inkokta clementiner

Kladdkaka i långpanna med inkokta clementiner

Kalorisnål kladdkaka

Kalorisnål kladdkaka