Pajer med variation

Pajer är enkla att tycka om, och behöver inte vara särskilt knepiga att laga till. Paj passar perfekt som lunch, kvällsmat, vickning eller på buffébordet, och söta pajer som dessert eller till kaffet. Med olika fyllningar är det enkelt att variera.

Dubbla receptet och använd långpanna om du vill göra många portioner. I lite större bitar och med en sallad till blir pajen en god och mättande middag. Eller gör småpajer i portionsformar och servera som förrätt.

Här nedan hittar du recept på Tomatpaj, Ostpaj, Köttfärspaj, Krämig Citronpaj, Enkel äpplepaj, Plommonpaj, Smulpaj med päron, Lingonpaj med italiensk maräng och Kolapaj med nötter.

Tomatpaj

Tomatpaj

Ostpaj

Ostpaj

Köttfärspaj

Köttfärspaj

Krämig Citronpaj

Krämig Citronpaj

Enkel äpplepaj

Enkel äpplepaj

Plommonpaj

Plommonpaj

Smulpaj med päron

Smulpaj med päron

Lingonpaj med italiensk maräng

Lingonpaj med italiensk maräng

Kolapaj med nötter

Kolapaj med nötter