Barnkalas


Med lite planering och fantasi kan barnkalaset bli hur kul som helst! Här är sex kalasteman med mumsiga recept, mallar till fina inbjudningskort, tips på roliga lekar och mycket mer.


Bondgårdskalas

Kuckeliku och välkommen på bondgårdskalas med kossor, katter och kaniner! Här hittar du allt du behöver för att fixa kakorna, lekarna och dukningen som gör kalaset riktigt lantligt – även om det är så att ni råkar bo mitt i stan.

Recept » 
Pyssel och lekar »


Bowlingkalas

Bowling är precis hur kul som helst! Riktiga bowlingklot och käglor är förstås inget som lämpar sig för vanliga vardagsrumsgolv – men det löser du enkelt med våra tips och tricks. Bowlingtemat följer förstås med i allt från inbjudningarna till godsakerna. Partyt kan börja!

Recept »  Pyssel och lekar »


Sagokalas

Det var en gång för längesen ett födelsedagskalas med massor av barn. Plötsligt förvandlades det till ett riktigt sagokalas där alla barnen blev riddare och prinsessor! De åt förtrollade bumlingar, prinsesstårta och drack av den magiska milkshake som gav övernaturliga krafter...

Recept »  Pyssel och lekar »


Djungelkalas

Vad sägs om ett riktigt djungeläventyr? Utan fruktade tigrar men med gulliga apor och ormar istället.

Recept »  Pyssel och lekar »


Rockkalas

Pyssel, lek och rock 'n roll? Absolut! Här är kalaset som vibrerar av scennärvaro och euforiska fans som diggar i takt till den hetaste musiken. Discobollen snurrar och scenen väntar – här får alla bli stjärnor!

Recept »  Pyssel och lekar »


Sjörövarkalas

Sjörövarfabbe farfars far, är minsann en sjusärdeles karl... Vad sägs om ett sjusärdeles sjörövarkalas?

Är du redo att ta emot ett gäng rövare i ditt hem så kommer här ett skepp, lastat och klart med piratlekar, recept och tips för alla små sjöbusar.

Recept »  Pyssel och lekar »