Pannkakor

Barn älskar pannkakor. Och det gör vuxna med. Pannkakor är perfekta som mellanmål, utflyktsmat, brunch eller efterrätt – och så är de lätta att variera med olika goda tillbehör. Prova till exempel att ringla på lite Muscovadosirap.

Tips

Nästa gång du ska grädda pannkakor så lägg lite socker i det smälta smöret i pannan. Det gör pannkakan lyxigare och ger en lätt karamellsmak.

Så här gör du pannkakstårta!

 

Pannkakstårta

Pannkakstårta

Plättar

Plättar

Jordgubbs-hallonsylt med frysta bär

Jordgubbs-hallonsylt med frysta bär

Pannkakor med äpplekompott och citrongrädde

Pannkakor med äpplekompott och citrongrädde

Citron- och flädersirap

Citron- och flädersirap

Lyxig pannkakstårta med bananfyllning

Lyxig pannkakstårta med bananfyllning

Jordgubbssylt med frysta bär

Jordgubbssylt med frysta bär

Pannkakor med fruktsallad

Pannkakor med fruktsallad

Vanilj- och kardemummasirap

Vanilj- och kardemummasirap

Glutenfria pannkakor

Glutenfria pannkakor

Hallonsylt-kokossylt med frysta bär

Hallonsylt-kokossylt med frysta bär

Krabbelurer

Krabbelurer