Anne au Chocolat

Anne Au Chocolat är en dansk bloggare och kokboksförfattare. Hon har utvecklat 8 helt nya recept för Dansukker på temat Afternoon Tea, där hon använder några av Dansukkers många specialprodukter.

Daniel Roos

Det gäller tex Ljus Sirap och Ljust Muscovadorörsocker, som tillför en karamelliserad smak och passar riktigt bra ihop med bland annat citron och plommon - eller det Mörka Muscovadorörsockret, som ger brownies en extra intensiv smak och en touch av lakrits. Glykossirap är en produkt, som Anne Au Chocolat lyfter fram som utmärkt för att ge tex chokladtryfflar känslan av att smälta på tungan. Glykossirap fungerar också riktigt bra i glass, då det hämmar kristallisering. Pärlsocker knastrar härligt på tex kringlor och finska pinnar.

Morotskaka med färskostglasyr

Morotskaka med färskostglasyr

Chokladtryfflar med hallon och kokos

Chokladtryfflar med hallon och kokos

Marsipankaka med citron och knaprigt täcke

Marsipankaka med citron och knaprigt täcke

Scones med hallonsylt och vispgrädde

Scones med hallonsylt och vispgrädde

Maräng med saltkola

Maräng med saltkola

Victoria sponge cake med vit chokladcreme och ugnsbakta plommon

Victoria sponge cake med vit chokladcreme och ugnsbakta plommon

Finska pinnar med apelsinskal och mandel

Finska pinnar med apelsinskal och mandel

Brownie med mjölkchokladganache och pekannötter

Brownie med mjölkchokladganache och pekannötter