Desserter med Gelésocker Multi

Med Dansukker Gelésocker Multi lyckas du enkelt med desserter som mousser, puddingar och pannacotta. Gelésocker Multi innehåller vegetabiliskt geleringsmedel (karragenan och fruktkärnmjöl) och kan användas i de flesta sammanhang där du annars måste använda animaliskt gelatin. Låt dig inspireras av våra läckra dessertrecept.

Här hittar du recept på Björnbärsdessert i glas, Portionscheesecake med hallontopp, Ingefärspannacotta med bär, Pannacottarutor med hallon, Pannacotta med heta jordgubbar, Basilikapannacotta på chokladbotten och Hallonpannacotta.

Björnbärsdessert i glas

Björnbärsdessert i glas

Portionscheesecake med hallontopp

Portionscheesecake med hallontopp

Ingefärspannacotta med bär

Ingefärspannacotta med bär

Pannacottarutor med hallon

Pannacottarutor med hallon

Pannacotta med heta jordgubbar

Pannacotta med heta jordgubbar

Basilikapannacotta på chokladbotten

Basilikapannacotta på chokladbotten

Hallonpannacotta

Hallonpannacotta