Sirap i mat och bak

Sirap ger mer än bara sötma. Sirapens fylliga karaktär gör den till en utmärkt smakförstärkare i matlagning. När du bakar med sirap får du en fin skorpa på brödet och god hållbarhet. Med sin tjocka konsistens lämpar sig sirapen också utmärkt i olika dessertsåser.

I Dansukkers sortiment hittar du flera olika sorters sirap för olika användningsområden.

Här nedan hittar du recept på Asiatisk lövbiff, Sallad med rökt fisk, Stekta morötter med mynta och chili, Wok med kyckling, Rågbröd med muscovadosirap, Skink- och olivbröd, Läckerbitar, Kanelkakor, Bananglass med chokladsås och Ingefärspannacotta med bär. 

Asiatisk lövbiff

Asiatisk lövbiff

Sallad med rökt fisk

Sallad med rökt fisk

Stekta morötter med mynta och chili

Stekta morötter med mynta och chili

Wok med kyckling

Wok med kyckling

Rågbröd med muscovadosirap

Rågbröd med muscovadosirap

Skink- och olivbröd

Skink- och olivbröd

Läckerbitar

Läckerbitar

Kanelkakor

Kanelkakor

Bananglass med chokladsås

Bananglass med chokladsås

Ingefärspannacotta med bär

Ingefärspannacotta med bär