Sirap i mat och bak

Sirap ger mer än bara sötma. Sirapens fylliga karaktär gör den till en utmärkt smakförstärkare i matlagning. När du bakar med sirap får du en fin skorpa på brödet och god hållbarhet. Med sin tjocka konsistens lämpar sig sirapen också utmärkt i olika dessertsåser.

I Dansukkers sortiment hittar du flera olika sorters sirap för olika användningsområden.

Asiatisk lövbiff

Asiatisk lövbiff

Sallad med rökt fisk

Sallad med rökt fisk

Stekta morötter med mynta och chili

Stekta morötter med mynta och chili

Wok med kyckling

Wok med kyckling

Rågbröd

Rågbröd

Skink- och olivbröd

Skink- och olivbröd

Läckerbitar

Läckerbitar

Kanelkakor

Kanelkakor

Bananglass med chokladsås

Bananglass med chokladsås

Ingefärspannacotta med bär

Ingefärspannacotta med bär