Laga Koreanskt

Koreansk mat är nog den minst kända asiatiska maten, men troligen en av de mest smakrika. Ris är basen, och ju finare måltid desto fler sidorätter.

Här nedan hittar du recept på Shikumchiguk (spenatsoppa), Kejon med Chojang (krabbkakor med dipsås), Kochujon med Chojang (färsfylld chili med dipsås), Sogoki-chun med Chojang (köttbullar med ingefärssås) och Yakkwa (små kakor).

Shikumchiguk, spenatsoppa

Shikumchiguk, spenatsoppa

Kejon med Chojang, krabbkakor med dipsås

Kejon med Chojang, krabbkakor med dipsås

Kochujon med Chojang, färsfylld chili med dipsås

Kochujon med Chojang, färsfylld chili med dipsås

Sogoki-chun med Chojang, köttbullar med ingefärssås

Sogoki-chun med Chojang, köttbullar med ingefärssås

Yakkwa, små kakor

Yakkwa, små kakor