10 november 2016
Det börjar nalkas jul och en tid med härliga förberedelser i köket. Inget går upp mot hemmagjorda godbitar. Allt förstärkt av vackra dekorationer och dofter som glögg, kanel och choklad.
I år har vi med smaker som lingon, glögg och mint i våra julbak. Vad sägs om pannacotta med glögglingon, en perfekt avslutning på julmiddagen. Glöggtryffeln är en utsökt munsbit till kaffet. Eller prova en god chokladkola med Mörkt Muscovadorörsocker som ger kolan en hint av lakritssmak.
Med Dansukker Gelésocker Multi, Mörkt Muscovadorörsocker och Muscovadosirap får julbaket en härlig balanserad sötma och god smak.
Se bifogad receptfolder – Julens läckraste godbitar - för mer inspiration till årets julbak.
Ladda ned pressmeddelandet och recept som word-dokument
Nedan finns högupplösta bilder från pressreleasen. Klicka på bilden, högerklicka sedan på den stora bilden för att spara.
Chokladkola med Muscovadorörsocker (4 MB)
Chokladkräm med mintig marängtopp (101 MB)
Pannacotta med glögglingon (142 MB)
Vid frågor om recept och bilder kontakta:
Sofia Palm
Marketing/Consumer Contact
Mobil: +46 709 53 70 77
Mail: Sofia.Palm@nordzucker.com
Vid övriga frågor om pressmaterial kontakta:
Pernilla Wennerberg
Product Marketing Manager
Mobil: +46 709 53 70 65
Mail: Pernilla.Wennerberg@nordzucker.com