Små goda munsbitar

26 augusti 2016

Skolstart, semesterslut och full rulle framåt – med små enkla njutningar som är lätta att laga kan du enkelt sätta guldkant på tillvaron. Dansukker bjuder här på recept med goda smakupplevelser som passar i alla sammanhang.

Snabbt och lätt kan du njuta av den spännande smakkombinationen mörk choklad och Mörkt Muscovadorörsocker i en enkel söt kokosbit. Eller varför inte ta till vara på säsongens björnbärslycka och blanda en björnbärskompott till en härligt krämig chokladmousse.

En dans på rosor får såväl husets bakmästare som smaklökarna av pistagebollar med rosenvatten. Och det perfekta sättet att avrunda en middag på är att servera en ljuvlig dessert gjord på säsongens äpplen i en härlig äppelkompott med salta smulor.

Unna dig det där lilla extra. Med Dansukker Gelésocker Multi, Muscovadorörsocker och Muscovadosirap blir det enkelt att lyxa till godbitarna till vardag och fest.

Se bifogad folder – Små njutningar - för fler inspirerande recept.

Eller gå in på Dansukkers Youtubesida och se hur man snabbt och lätt kan göra våra Choklad- och Hallonbollar: https://youtu.be/3rEb3UR0W6w.

Ladda ned pressmeddelandet och recept som word-dokument

Nedan finns högupplösta bilder från pressreleasen. Klicka på bilden, högerklicka sedan på den stora bilden för att spara.

 

Söta kokosbites (50 MB)

Chokladmousse med björnbärskompott (34 MB)

Pistagebollar med rosenvatten (30 MB)

Äppelkompott med salta smulor (43 MB)

 

Vid frågor om recept och bilder kontakta:

Sofia Palm
Marketing/Consumer Contact

Mobil: +46 709 53 70 77
Mail: Sofia.Palm@nordzucker.com

Vid övriga frågor om pressmaterial kontakta:

Pernilla Wennerberg
Product Marketing Manager

Mobil: +46 709 53 70 65
Mail: Pernilla.Wennerberg@nordzucker.com