Alla Hjärtans Pops

14-16 pajer 1,5 timmar
Alla Hjärtans Pops
Betyg: (1st)

Ingredienser

    Pajdeg

    • 100 g smör
    • 2 1/2 dl vetemjöl
    • 2 msk Dansukker Florsocker
    • 1 tsk Dansukker Vaniljsocker

    Fyllning

    • 100 g ljus choklad
    • minimarshmallows (går även bra med stora marshmallows)

    Garnering

    • äggvita
    • Dansukker Rörsocker Strö
    • grillpinnar

    Sätt ugnen på 200 °C.

    Arbeta samman ingredienserna till pajdegen. Låt vila i kylen i cirka 30 minuter.

    Hacka chokladen och klipp isär marshmallows om de är stora.

    Kavla ut pajdegen på ett mjölat bakbord, cirka 4 mm tjock. Stansa ut hjärtan med en hjärtform och lägg på en plåt med bakpapper. Pensla med uppvispad äggvita och strö på lite choklad och några marshmallows på hälften.

    Lägg sedan över resten av hjärtana och tryck fast kanten med hjälp av en gaffel. Tryck in en grillpinne i varje hjärta och pensla med äggvita. Strö över rörsocker.

    Grädda i undre delen av ugnen i cirka 8-10 minuter. Låt svalna.

    Receptet är framtaget av

    Dansukker