Alla hjärtans tårta

Alla hjärtans tårta
Betyg: (6st)

Ingredienser

Botten
100 g dajmkulor
100 g hackade hasselnötter
1 dl krossade cornflakes
1 msk sesamfrön
1/2 dl Dansukker Farinsocker
75 g smör eller margarin

Fyllning 1
2 1/2 dl osötad körsbärsjuice
5 dl vispgrädde
2 1/4 dl Dansukker Gelésocker Multi

Fyllning 2
1 dl osötad körsbärsjuice
1 dl vatten
1 dl Dansukker Gelésocker Multi

Garnering
1 dl vispgrädde
1 msk Dansukker Gelésocker Multi
event. röda geléhjärtan
hjärtform med löstagbar botten

Smält matfettet och blanda med de övriga ingredienserna till bottnen. Tryck ut i formen. Ställ i kylskåp för att stelna. Blanda ingredienserna till fyllningen i en kastrull och koka i 1/2 minut. Låt svalna något innan det hälls i formen. Ställ i kyl för att stelna. Blanda juice, vatten och gelésocker i en kastrull och koka i 1/2 minut. Låt svalna innan det hälls i formen för att stelna. Ta loss kanten från tårtformen och för över tårtan på ett fat. Vispa grädde och gelésocker fast. Lägg i spritspåse och garnera tårtan. Garnera eventuellt med geléhjärtan.

Receptet är framtaget av

Dansukker