Asiatisk lövbiff

4 portioner

Betyg (0 st)

Ingredienser

500 g lövbiff
olja
salt, peppar

Sås
1 liten gul lök i tärningar
1 riven vitlöksklyfta
1 msk riven, färsk ingefära
3 dl rött vin
1 msk kinesisk soja
3 msk vatten
2 msk kalvfond
2 msk Dansukker Mörkt Muscovadorörsocker
1 tsk sambal oelek
1 tsk maizenamjöl

Instruktioner

Skär köttet i strimlor. Stek köttet i olja i en stekpanna. Salta och peppra. Ta upp köttet ur pannan. Fräs lök och vitlök i stekpannan. Tillsätt alla övriga ingredienser utom mjölet och sjud i ett par minuter. Lös upp maizenamjölet i lite vatten och red av skyn. Lägg i köttet och koka upp så att allt blir varmt.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.