Ingredienser
4 äggulor
3 dl Dansukker Florsocker
1/2 liter vispgrädde
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
1 dl Dansukker Glykossirap
2 avokador
1 citron, saften
1 liter jordgubbar
Instruktioner
Vispa äggulor och florsocker pösigt i en skål. I en annan skål vispas grädden och vaniljsockret till fast skum. Skala och kärna ur avokadorna. Mosa dem och blanda moset med glykossirapen och citronsaften. Rör ner avokadomoset i äggsmeten och till sist vänds grädden i. Häll upp i en form som ställs i frysen i minst 4 timmar. Till serveringen skivas jordgubbarna och varvas med glass i snygga glas.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting
Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider
Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass
Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.