Bounty brownies

Bounty brownies
Betyg: (1st)

Ingredienser

250g Mörk choklad (70%)
120g Smör
4 st Ägg
360g Mörkt Muscovadorörsocker
60g Vetemjöl
20g Kakao
½ tsk Salt

Kokosfyllning
200g Kondenserad mjölk
400g Kokosflingor
Fröna från en vaniljstång

Chokladtopping
150g Mörk choklad
2 - 3 msk Kokosfett

Sätt ugnen på 180 grader.
Förbered en plåt med 40 minimuffins formar.
Smält chokladen och smöret över ett vattenbad.
Ha äggen och sockret i en vispkittel och vispa dem lätt samman förhand. Häll den smälta chokladblandningen ner i äggblandningen, och rör dem in försiktigt.
Sikta ner mjöl, kakao och salt och vänd in dem i smeten.
Fördela smeten i muffinsformarna, ca 1 msk i varje.
Baka av dem i mitten av ugnen i 10 - 15 minuter beroende på hur stora formar du använder.
Låt dem svalna på galler.

Laga kokosfyllningen. Blanda alla ingredienser i en skål. Använd en glasskopa eller en matsked och fördela massan ovanpå brownien.
Låt stå i kylen någon timma.

Topping
Smält chokladen tillsammans med kokosfettet över ett vattenbad eller i mikrovågsugn. Låt den svalna något. Häll sedan ca 1 msk på toppen av kokosmassan så att den flyter ner över massan och brownien.
Dekorera med bladguld för ett litet mer lyxigt utseende.

Recept Manuela Kjeilen