Bruscetta med stekta grönsaker

4 portiner

Betyg (1 st)

Ingredienser

4 skivor lantbröd
2 msk olja
1 röd paprika
1 gul paprika
1 grön squash
1-2 rödlökar
100 g champinjoner
1 vitlöksklyfta

Dressing
2 msk olivolja
2 msk Dansukker Mörkt Muscovadorörsocker
2 msk balsamvinäger
1 dl hallon

Instruktioner

Börja med dressingen, blanda samman samtliga ingredienser och passera genom en finmaskig sil. Ställ åt sidan. Skölj och kärna ur paprikorna och skär dem i bitar. Skölj och skiva squashen i centimeter tjocka skivor. Skala, halvera och skiva löken. Skär champinjonerna i skivor. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek grönsakerna precis mjuka. Skala vitlöksklyftorna och halvera dem. Rosta brödskivorna och gnid vitlöksklyftorna över brödet. Fördela grönsakerna på brödskivorna. Droppa över dressingen.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.