Bruscetta med stekta grönsaker

4 portiner
Bruscetta med stekta grönsaker
Betyg: (0st)

Ingredienser

4 skivor lantbröd
2 msk olja
1 röd paprika
1 gul paprika
1 grön squash
1-2 rödlökar
100 g champinjoner
1 vitlöksklyfta

Dressing
2 msk olivolja
2 msk Dansukker Muscovadosirap
2 msk balsamvinäger
1 dl hallon

Börja med dressingen, blanda samman samtliga ingredienser och passera genom en finmaskig sil. Ställ åt sidan. Skölj och kärna ur paprikorna och skär dem i bitar. Skölj och skiva squashen i centimeter tjocka skivor. Skala, halvera och skiva löken. Skär champinjonerna i skivor. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek grönsakerna precis mjuka. Skala vitlöksklyftorna och halvera dem. Rosta brödskivorna och gnid vitlöksklyftorna över brödet. Fördela grönsakerna på brödskivorna. Droppa över dressingen.

Receptet är framtaget av

Dansukker