Ingredienser
1 burk kidneybönor
1 burk black-eyed bönor
1 burk kikärtor
1/4 röd paprika i tärningar
1/4 grön paprika i tärningar
5-6 rädisor i skivor
1 dl skivad salladslök
1 msk tomatpuré
1 msk Dansukker Farinsocker
1 tsk spiskummin
2 msk olja
1 msk vitvinsvinäger
1 finhackad vitlöksklyfta
1/2 tsk, eller mindre, tabasco
Instruktioner
Blanda tomatpuré, farinsocker, spiskummin, olja, vinäger, vitlök och tabasco i en serveringsskål. Skölj bönor och kikärtor i vatten och låt rinna av. Blanda bönor, kikärtor och övriga ingredienser i såsen i skålen. Rör om. Låt stå i kylskåp i minst 1 timme innan servering.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting
Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider
Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass
Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.