Dessertkaka med kaffegelé

8-10 port
Dessertkaka med kaffegelé
Betyg: (24st)

Ingredienser

Botten
75-100 g smält smör eller margarin
5 dl krossade corn flakes
2 dl hackade nötter, valfri sort
2 dl daimkulor eller hackad daim
1 dl Dansukker Florsocker

Fyllning
8 dl grädde
2 dl Dansukker Gelésocker Multi
5 msk konjak

Gelé
5 dl starkt kaffe
3 dl Dansukker Gelésocker Multi

Blanda samman ingredienserna till bottnen i en skål. Tryck därefter ut blandningen i en form med löstagbar botten, cirka 24 cm i diameter. Ställ i kylskåp för att stelna.

Blanda samman ingredienserna till fyllningen i en kastrull och koka i 30 sekunder. Låt svalna något innan det hälls upp i formen. Ställ i kylskåp för att stelna.

Blanda kaffe och gelésocker i en kastrull och koka i 30 sekunder. Låt svalna något innan det hälls över fyllningen på kakan. Ställ i kylskåp till serveringen.

Receptet är framtaget av

Dansukker