Djävulsägg

Djävulsägg är ägghalvor fyllda med en smakrik kräm. Gröp ur äggulorna och blanda med dijonsenap, kesella, sirap och chili och du har goda djävulsägg.

8 stycken

Betyg (22 st)

Ingredienser

4 hårdkokta ägg
2 msk Dijonsenap
1 msk Dansukker Ljus Sirap
1 msk kvarg eller kesella
1 tsk finhackad röd chili

Instruktioner

Dela äggen på längden. Gräv ur gulorna i en skål och mosa dem med en gaffel. Blanda senap, sirap, kvarg och chilibitar i gulorna. Fördela blandningen i hålet efter gulorna.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.