100 g margarin
3/4 dl mjölk
2 ägg
1 1/2 dl Dansukker Rörsocker Strö
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 1/2 msk potatismjöl
2 msk kakao
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
Garnering
2 dl Dansukker Florsocker
25 g margarin
50 g marsipan
25 g mörk choklad
Smält margarinet och tillsätt mjölken. Låt allt bli varmt, men koka inte. Vispa upp ägg och socker lätt. Blanda vetemjölet med bakpulver, potatismjöl, kakao och vaniljsocker och tillsätt växelvis med mjölkblandningen i äggsmeten. Låt gärna smeten vila i kylskåp över natten, då får du extra toppiga fina muffins. Häll upp i pappersformar på långpanna eller i muffinsplåt. Grädda mitt i ugnen i 225 °C i cirka 12 minuter. Låt svalna på galler.
Smält margarinet. Blanda med florsockret till en slät glasyr. Bred glasyren över muffinsen. Forma marsipanen till en fyrkantig platta som i sin tur skärs i 30 små, avlånga bitar. Lägg chokladen i en liten spritspåse och spritsa prickar på plattorna så att de blir som dominobrickor.
Receptet är framtaget av