Färsbiffar med medelhavssmak

4 portioner

1 timme

Betyg (1 st)

Ingredienser

1/2 dl pofiber
1 dl mjölk
500 g färs, gärna lamm
1 dl finhackad persilja
1 1/2 dl finstrimlad purjolök
2 ägg
1 msk Dansukker Mörkt Muscovadorörsocker
1 riven vitlök Solo
1/2 tsk grovmald svartpeppar
1 tsk salt
olja till stekning

Instruktioner

Blanda pofiber och mjölk i en skål och låt stå i 5 minuter. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta samman till en smet. Forma små biffar som steks i olja till gyllenbrun färg. Servera med en fräsch sallad och en bit bröd.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.