Färsbiffar med medelhavssmak

4 portioner 1 timme
Färsbiffar med medelhavssmak
Betyg: (0st)

Ingredienser

  • 1/2 dl pofiber
  • 1 dl mjölk
  • 500 g färs, gärna lamm
  • 1 dl finhackad persilja
  • 1 1/2 dl finstrimlad purjolök
  • 2 ägg
  • 1 msk Dansukker Mörkt Muscovadorörsocker
  • 1 riven vitlök Solo
  • 1/2 tsk grovmald svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • olja till stekning

Blanda pofiber och mjölk i en skål och låt stå i 5 minuter. Tillsätt övriga ingredienser och arbeta samman till en smet. Forma små biffar som steks i olja till gyllenbrun färg. Servera med en fräsch sallad och en bit bröd.

Receptet är framtaget av

Dansukker