Glutenfri kokosrulle

cirka 15 skivor
Glutenfri kokosrulle
Betyg: (11st)

Ingredienser

  • 3 ägg
  • 2 dl Dansukker Strösocker
  • 1 tsk Dansukker Vaniljsocker
  • 3 dl kokosflingor
  • 3/4 dl potatismjöl
  • 1 1/2 tsk bakpulver

Till kakan

  • 1 dl kokosflingor
  • 1/2 dl Dansukker Strösocker

Fyllning

  • 100 g smör eller margarin
  • 1 dl Dansukker Ljust Muscovadorörsocker eller Dansukker Farinsocker
  • 1 tsk Dansukker Vaniljsocker

Vispa äggen och de båda sockersorterna lätt och luftigt. Blanda samman de övriga ingredienserna och vänd ner i smeten. Bre ut smeten på smort bakplåtspapper i en långpanna. Grädda mitt i ugnen i 250 °C i cirka 5 minuter. Strö kokosflingor och strösocker på kakan innan den stjälps upp på ett bakplåtspapper. Blanda samman ingredienserna till fyllningen och bre den över kakan. Rulla samman från långsidan. Förvara i kylskåp.

Receptet är framtaget av

Dansukker