Hallonpannacotta

4 portioner

Betyg (112 st)

Ingredienser

1/4 l hallon
1/2 dl hallonsaft
1/2 dl vatten
1/2 dl Dansukker Gelésocker Multi

100 g vit choklad
3 dl grädde
1 dl Dansukker Gelésocker Multi

Instruktioner

Lägg hallon i botten på 4 glas. Koka upp saft, vatten och gelésocker multi. Fördela saften över hallonen. Ställ i kylskåp för att stelna.

Lägg choklad, grädde och gelésocker multi i en kastrull och smält på svag värme. Låt därefter koka i 1/2 minut. Ställ åt sidan för att svalna.

Fördela därefter blandningen på hallongelén. Ställ hallonpannacottan i kylskåp till serveringen.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.