Knäckfudge

Ni måste testa min knäckfudge. Det är en fudge som är gjord på ljust muscovadorörsocker och glykossirap. Det ljusa muscovadorörsockret påminner lite smörkola i smaken och blir otroligt gott att göra fudge på.
- Recept Katarina Kling
Knäckfudge
Betyg: (5st)

Ingredienser

  • 3 dl vispgrädde
  • 2 dl Dansukker Ekologisk Ljus Sirap
  • 4 msk Dansukker Glykossirap
  • 4 dl Dansukker Ljust Muscovadorörsocker
  • 50 gram smör
  • 100 gram hackad vit choklad
  • 1 dl hackad sötmandel

Blanda vispgrädde, ljus sirap, glykossirap och ljust muscovadorörsocker i en kastrull. Och låt koka
på medelvärme till 120 grader.

Ha i den hackade chokladen, smör och mandel och rör om. Häll i en form klädd med bakplåtspapper.

Ställ svalt tills den har stelnat och skär den sedan i bitar.

Recept Katarina Kling

Katarinas blogg: Klings Kitchen