Ingredienser
Marinad
1 msk soja
2 msk limesaft
1 msk vegetabilisk olja
2 msk Dansukker Ljus Sirap
1/2 tsk peppar
Grönsaker
2 finhackade vitlöksklyftor
1 rödlök i halvmånar
1 tunt skivad purjolök
200–300 g skivade färska champinjoner
1–2 msk olja
Salt och peppar
Sås
1/2–1 msk Colmans senapspulver
1 msk vatten
1 msk olja
1 msk Dansukker Ljus Sirap
Instruktioner
Blanda en marinad av soja, limesaft, olja, sirap och peppar. Låt de råa tonfiskskivorna dra i marinaden i 15–30 minuter.
Blanda under tiden senapspulver, vatten, olja och sirap till såsen.
Stek grönsakerna nästan mjuka i olja i en stekpanna. Ta upp dem och håll dem varma.
Stek sedan tonfisken i stekpannan i cirka 2 minuter på varje sida. Smaka av med salt och peppar.
Lägg upp fisken tillsammans med grönsakerna och såsen. Servera bröd till.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting
Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider
Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass
Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.