Ingredienser
1 kg färskpotatis
Marinad
2 msk rapsolja
2 msk vit balsamvinäger
1 msk Dansukker Florsocker
1 krm salt
1/2 tsk grovmald svartpeppar
1/2 dl finhackad dill
1/2 dl finhackad persilja
1/2 dl finhackad basilika
1 dl finstrimlad salladslök
Sås
1 msk Colmans senapspulver
2 msk Dansukker Florsocker
1 krm salt
2 dl creme fraiche
Garnering
1 dl hyvlad parmesan
2-300 g färskrökt lax i tunna skivor
Instruktioner
Börja med såsen. Blanda samman samtliga ingredienser och rör tills det är klumpfritt. Ställ kallt.
Blanda samman ingredienserna till marinaden i en skål. Tvätta potatisen och koka den. Häll av kokvattnet. Lägg potatisen i skålen med marinaden och rör om. Strö över osten. Servera potatisen med laxen och såsen.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting
Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider
Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass
Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.