Ingredienser
750 g laxsida
3/4 dl Ljust Dansukker Muscovadorörsocker
3/4 dl salt
10 krossade vitpepparkorn
10 krossade svartpepparkorn
3-4 dl grovhackad dill
Instruktioner
Skrapa och torka laxsidan. Frys den i minst 2 dygn.
Blanda salt, socker och peppar, och gnid in laxen med blandningen. Täck botten av en låg skål med dill. Lägg laxsidan ovanpå med skinnet mot dillen. Lägg resten av dillen på laxen. Täck skålen med plastfolie och ställ muscovadolaxen i kylskåp i 2 dygn. Vänd laxen då och då. Skär laxen i tunna skivor och servera med senapssås, dill och citron.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting
Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider
Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass
Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.