Ingredienser
2-3 dl röd mangold
2-3 dl ruccola
3-4 färska fikon
2 dl tärnad fetaost
2 dl smulad grönmögelost
Dressing
1 msk varmt vatten
1/2 g saffran
3 msk olja
1 msk Dansukker Ljus Sirap
Instruktioner
Skölj salladen noga och låt den rinna av. Fördela salladen på 4 tallrikar. Skölj fikonen och skär dem i båtar. Lägg på tallrikarna. Strö de båda ostsorterna över salladen. Blanda saffran och varmt vatten i en liten skål och låt stå i 5 minuter. Tillsätt olja och sirap och blanda väl. Droppa dressingen över salladen. Servera med ett gott bröd till.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting
Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider
Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass
Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.