Påsksallad

Påsksallad

4 port
En härlig påsksallad med lax, ägg, dill och hemmagjord sås. En enkel och fräsch lunch som också passar som tillbehör på påskbuffén.
Påsksallad
Betyg (0st)

Ingredienser

200 g sallad, valfri sort, gärna olika sorter
300 g färskrökt lax i strimlor
4 ägg i klyftor
dillkvistar

Sås
3 msk majonnäs
1 1/2 dl crème fraiche
2 krm salt
2 krm vitpeppar
1/2 tsk Colmans senapspulver
2-3 tsk Dansukker Florsocker
1/2 dl finhackad dill
1/2 dl finhackad persilja
1 finhackad salladslök

Lägg upp salladen, laxen och äggklyftorna på 4 tallrikar. Strö över dillen. Servera med såsen och en bit bröd.

Receptet är framtaget av

Dansukker

;