Pannacottatårta med hallontopp

4 portiner
Pannacottatårta med hallontopp
Betyg: (6st)

Ingredienser

100 g krossade kex
1 1/2 msk Dansukker Florsocker
3/4 tsk kakao
1 tsk Dansukker Vaniljsocker
30-40 g smält smör eller margarin

Fyllning
1 1/2 dl vispgrädde
2 msk hallonsaft
3/4 dl Dansukker Gelésocker Multi
1 tsk Dansukker Vaniljsocker

Gelétopp
2 dl hallonsaft
1 dl Dansukker Gelésocker Multi

1 liten hjärtform med löstagbar botten

Blanda kexkrosset, florsocker, kakao, vaniljsocker och det smälta matfettet. Tryck ut blandningen i formen. Blanda grädde, gelésocker och hallonsaft i en kastrull och koka upp. Häll blandningen i formen. Ställ i kylskåp för att stelna. Häll saft och gelésocker i en kastrull och koka upp. Låt svalna något innan det hälls i formen. Ställ åter i kylen för att stelna.

Receptet är framtaget av

Dansukker