Päron- och ostsallad

Päron- och ostsallad är ett gott tillbehör till köttet eller rödbetsbiffarna. Enkel att tillaga och gott att äta.

4 portioner

Betyg (1 st)

Ingredienser

4 päron
200 g grönmögelost
1-2 msk olja

Dressing
1/4 dl Dansukker Ljus Sirap
2 msk vit balsamvinäger

Instruktioner

Skala, halvera, kärna ur och skär päronen i tunna klyftor. Stek päronklyftorna i olja i en stekpanna. Tag upp päronen och smula ner osten bland dem. Tillsätt dressingen och rör om. Speciellt gott till grillad kassler.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.