Rödkålsallad med apelsin

4 portioner

Betyg (0 st)

Ingredienser

6 dl strimlad rödkål
1-1 1/2 dl finstrimlad purjolök
1 dl hackad persilja
2 apelsiner i bitar
50 g valnötter

Dressing
1 tsk Colmans senapspulver
2 msk vatten
2 msk vitvinsvinäger
2 msk Dansukker Mörkt Muscovadorörsocker
2 msk olja
2 krm salt
2 krm grovmald svartpeppar

Instruktioner

Blanda alla ingredienser, utom valnötterna, till salladen i en skål. Lös senapspulvret i vattnet i en liten skål. Tillsätt övriga ingredienser till dressingen och blanda samman innan den hälls över salladen. Strö på valnötterna vid serveringen. Smakar utmärkt till julskinkan.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.