Ingredienser
1 liter blandad sallad t ex rucola, spenat och röd mangold
10 rädisor
1 rödlök
200 g grön sparris
2 avokador, mogna
4 ägg
3-400 g rökt fisk t ex lax eller makrill
Dressing
1 pastöriserad äggula
1 pressad vitlöksklyfta
1/2 krm salt
1 krm mald svartpeppar
2 tsk Dansukker Mörkt Muscovadorörsocker
1 msk vitvinsvinäger
1 dl rapsolja
Instruktioner
Skölj salladen och lägg den på handduk eller hushållspapper för att rinna av. Skölj och skiva rädisorna. Skala, halvera och skiva rödlöken. Koka upp vatten med lite salt i och lägg i sparrisen. Ta grytan från värmen och låt sparrisen ligga i vattnet i 5-10 minuter. Skala, kärna ur och klyfta avokadon. Koka, skala och halvera äggen. Rensa fisken och dela den i mindre bitar. Lägg upp samtliga ingredienser på assietter eller på ett större fat. Blanda samman ingredienserna till dressingen och häll den över salladen eller servera den till salladen.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Våffeldagen
Den 25 mars firar vi Våffeldagen. Och vad passar då bättre än att bjuda på frasiga, nygräddade våfflor med hemmagjord sylt.

Påskens godsaker
Här hittar du både bakverk, godis och desserter för en riktigt glad påskhelg.

Pannkakor
Barn älskar pannkakor. Och det gör vuxna med. Pannkakor är perfekta som mellanmål, utflyktsmat, brunch eller efterrätt – och så är de lätta att variera med olika goda tillbehör.

Citrusmarmelader
Finns det något godare än att börja morgonen med hemlagad marmelad på smörgåsen. Låt säsongens citrusfrukter inspirera dig.

Värmer gott när det är kallt
Varma drycker är bra under alla årstider i vårt lynniga, nordiska klimat. Men framförallt uppskattas de att värma sig med på vintern efter en tur i skidbacken.

Se till att du har svenskt socker i påsen.
När du väljer vårt svenska strösocker bidrar du till att stötta skånska sockerbetsodlare samtidigt som Sveriges inhemska produktion av livsmedel bevaras och stärks. Något som är viktigare än någonsin just nu. Läs varför här.