Ingredienser
1 liter blandad sallad t ex rucola, spenat och röd mangold
10 rädisor
1 rödlök
200 g grön sparris
2 avokador, mogna
4 ägg
3-400 g rökt fisk t ex lax eller makrill
Dressing
1 pastöriserad äggula
1 pressad vitlöksklyfta
1/2 krm salt
1 krm mald svartpeppar
2 tsk Dansukker Mörkt Muscovadorörsocker
1 msk vitvinsvinäger
1 dl rapsolja
Instruktioner
Skölj salladen och lägg den på handduk eller hushållspapper för att rinna av. Skölj och skiva rädisorna. Skala, halvera och skiva rödlöken. Koka upp vatten med lite salt i och lägg i sparrisen. Ta grytan från värmen och låt sparrisen ligga i vattnet i 5-10 minuter. Skala, kärna ur och klyfta avokadon. Koka, skala och halvera äggen. Rensa fisken och dela den i mindre bitar. Lägg upp samtliga ingredienser på assietter eller på ett större fat. Blanda samman ingredienserna till dressingen och häll den över salladen eller servera den till salladen.
Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär
Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting
Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider
Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass
Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan
I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter
När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.