Syltad paprika

4 portioner

Betyg (18 st)

Ingredienser

1/2 röd paprika
1/2 gul paprika
1/2 grön paprika
2 tsk olivolja
2 msk Dansukker Ljus Sirap
3 msk äppelcidervinäger
Salt och peppar

Instruktioner

Skär paprikorna i tärningar, 1x1 cm. Värm olivoljan i en stekpanna och fräs paprikan i den. Häll över sirapen. Tillsätt äppelcidervinäger, salt och peppar. Var noga med att paprikan inte blir för mjuk. Den ska ha lite tuggmotstånd. Låt rätten kallna innan den serveras.

Har du några frågor rörande våra produkter, recept eller annat så svarar vi gärna.

Baka med sommarens bär

Baka med sommarens bär och bjud på något hembakat till kalaset.

Magiskt god Morotsbulle med frosting

Elsa Billgren och Sofia Wood har tagit fram ett helt nytt bakverk som är härligt saftigt, goffigt, kryddigt och alldeles underbart. Ett recept du inte vill missa!

Härliga jordgubbstider

Låt dig inspireras av våra recept med jordgubbar som ingrediens.

Gör din egen glass

Här har vi samlat våra bästa glassrecept, men experimentera gärna fram dina egna favoriter!

Syltskolan

I vår Syltskola hittar du alla tips om hur du kokar sylt, frågor och svar och recept.

Sommardesserter

När det är varmt är det extra gott att bjuda på en sötsyrlig och fräsch sommardessert som avslutning på grillkvällen eller sommarfesten.