4 port äggnudlar
1/2 dl rapsolja
500 g kycklingfilé i bitar
250 g broccoli i små buketter
250 g morötter i tunna slantar
1 rödlök i smala båtar
12 färska champinjoner i skivor
1 röd paprika i bitar
1 gul paprika i bitar
Sås
1/2 dl vitvinsvinäger
1/2 dl Dansukker Ljus Sirap
1/4 dl rapsolja
1 tsk sambal oelek
2 rivna vitlöksklyftor
1 krm salt
Garnering
1 dl cashewnötter
Tillaga äggnudlarna enligt anvisningarna på paketet. Hetta upp oljan i en wok eller annan lämplig gryta och stek kycklingbitarna. Tillsätt broccolin, morötterna, löken och champinjonerna och stek dessa. Tillsätt paprikan och nudlarna. Blanda samman ingredienserna till såsen och häll i grytan. Rör om. Strö på nötterna och servera.
Receptet är framtaget av